måndag 2 december 2013

Vad är felet?

Paul Walker har dött i en bil krock, och det är en tragedi.
Men vad fan är felet på vår media och sammhälle (facebook) ? En Hollywood stjärnas bortgång är mer intressant än ett lands frammtid?

Ukraina är idag ett land i kaos som en följd av en president som skiter blankt i folkets vilja?

Att ett "centraleuropeiskt" land vill bli en del av EU eller i alla fall komma närmare västvärlden är väl nog en logisk utveckling.

Medan en opportunistisk president ser chansen att få en fjäder i hatten från öst, det är ju oförsvarbart  att han röstat mot majoritetens vilja i två omröstningar!

Oppositionen med Vitali  Klitschko i spetsen, vill att Ukraina ska ta ett steg mot väst och bli en del av EU förr eller senare! 
Klitschko verkar vara en bra man , han tar sig tiden att visa att han står på folkets sida  även om ham fint kunde bo i Usa och skita i Ukraina.

Han är säkert en obekväm sticka i sidan på Ukrainas president , Klitschko har ju  profilerat sig som idrotts stjärna världen över sammtidigt som han är en Ukrainsk folkhjälte. Så vem bättre att leda protesterna?

Jag hoppas att Viktor Janukovitj skulle höra på folket, och inte tänka själviskt på hur han kan bli Putins högra hand.

Nu påstår jag absolut inte att allt de gör i Ryssland är fel och allt (vi) eller Usa gör är riktigt!! Men det jag vill se är att folket blir hört och får den respekt de förtjänar!

Ukraina är ett land med stora möjligheter till vad som hellst, men först måste de få ordning på sin  inrikespolitik.
 Jag hoppas på att Ukraina senast i nästa val får en president som bryr sig om folket, kanske det blir Vitali Klitschko vem vet? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar