lördag 11 januari 2014

Nu händer det massor

Tammifan det händer å fötter, bosättning i Norge, nytt jobb, jul & nyår, bebi, eventuellt husköp, och bröllop om tre månader.
Inte fan ska man nu vara trög i vändningarna ;)


Men jumalauta nog har det hänt mycki här liksom  typ ett år.
Int sku jag ha trott det någonsin ha trott det, det man saknar mest är väl alla sina vänner. De är många och goda :)

Men tillbaka till händelser, Lilly aka the baby hon mår bra och vi börjar bli klara över hennes personlighet.
Lugn bebi även om musik, tv och ungar skriker på fullt. Men om hon vill någo så då är hon väldigt bestämd, finskt temperament. ;)


Nu förbereder vi för fullt för bröllop för familjen som tar plats om 3 månader, det är bra planlaggt utan pengar och tid ;) 
Men fint blir det nog säkert och riktigt mysigt.

Men mitt i allt fick vi för oss att vi int ska betala sån satans hyra, neidå vi fick för oss att laga oss permanent fatiga med att köpa hus. Hur satans dumt det än låter så är det ett bättre alternativ än å betala typ 1500€ i hyra för en helt skit lägenhet. Ja ja det lär nog ska bli bra ;)

Men efter allt detta ska det bli fest i Finland för alla vänner, så det blir nog tuft.
Vi har liksom resonerat att vi inte bjuder någo vänner på bröllopet hit till Norge utan vi bjuder in sen till en satans fest i Finland med alla vänner från olika länder :) 
Har inte satt något datum men hoppas på i sommar, då är vi ju iof där igen.. Fyrk, fyrk som vi inte har överlopps av meeeen man vet ju aldri kanske det reder ut sig, lastbiln till Tallin efter brännvin å frågar snällt av alla som kan bidra med "tjänster" alltså hjälpa till. 

Andra allternative är om ni "jätkinä" (guys)
hämtar en sånhär till tåkrympningsfest?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar